Bana er opa 

Toyota Sunnmøre Open

Det var ikkje den best vermeldinga til dagens turnering, men det var mange med longbukse som angra valet då sola kika fram rett etter start. Det vart premiert i brutto jr./vaksen, brutto senior og Stableford. Sidan det var heile fire stykker som gjekk frå raudt utslag så vart også vinnaren der premiert.

Av dei som slo ut frå raudt så var det Elsie Hansen som gjekk på færrast slag. 81 slag brukte ho på runda. Svein Aasen var nærast Elsie på 84 slag. 

I brutto jr./vaksen klassa så var det Sindre Winjevoll som gjekk på færrast slag. Han gjekk på 78 slag. Det var tre slag mindre enn Frode Hool Egge på 2. plass og 11 slag mindre enn Jørn Sævik på 3. plass

I brutto senior klassa så var det Kai-Are Strande som gjekk på færrast slag. Han brukte 76 slag som var 5 slag færre enn Jan Egil Gretland på 2. plass. Petter Hansen tok 3. plassen eit slag bak Jan Egil.

Evigunge Svein Aasen brukte eit slag mindre enn alderen sin og gjekk på 39 poeng og tok med det sigeren i Stableford klassen. Kai-Are Strande, Elsie Hansen og Sindre Winjevoll gjekk alle på 38 poeng og tok 2., 3. og 4.plassen.

Det var også konkurrert i nærast pinnen og lengste utslag på hol 18. Nærast pinnen var Elsie Hansen som forsynte seg grovt av premiebordet i dag. Ho var 50 cm frå holet på sitt utslag på hol 7/16. Lengste utslag frå gul tee var Rune Strømmen og frå raud tee var det Tore Skåltveit.

Heile resultatlista finn de her

2024 06 16 16.02.50

Olav Trandal, Jan Egil Gretland, Kai-Are Strande (vinnar brutto senior), Jørn Sævik, Trond Heltne, Petter Hansen, Rune Strømmen, Elsie Hansen (vinnar brutto raud), Svein Aasen (vinnar Stableford) Robert Bucham Graham, Joar Voldsund, Sindre Winjevoll (vinnar brutto jr./vaksen) og Frode Hool Egge.

2024 06 16 16.04.20

Toyota bz4X kan du prøvekøyre hos Toyota Sunnmøre i Hovdebygda.